Home /
Стати священиком або «падчеркою» Павелка: українські фанати провели акцію протесту
;

Стати священиком або «падчеркою» Павелка: українські фанати провели акцію протесту

Українські вболівальники провели акцію-протесту в перший день «Фестивалю чемпіонів». Фанати роздрукували фото, які вже стали відомими завдяки гучному скандалу, а потім встановили полотно біля неофіційної фан-зони на Хрещатику. Кожен охочий міг сфотографуватися – стати або «священником», або «падчеркою» Андрія Павелка, або взагалі людиною, яку в пресі назвали кримінальним авторитетом.

Організатори кажуть, що вони – звичайні українські фанати, які обурені: у той час, коли низка талановитих людей усе життя наполегливо працює, щоб потримати кубок в руках, українські можновладці ганьблять не тільки спортивний трофей, а і всю Україну.

«З нас просто зараз сміється весь світ. Подивіться! Ось черга до кубку. Тут люди з усього світу і вони тепер мають фотографуватися з кубком, який, де тільки не був. Ми хочемо, щоб Андрій Павелко хоча б вибачився. А він тільки всюди видалив фото, мовляв, нічого не було. Це ганьба!», – каже організатор. 

Деякі іноземні вболівальники таке рішення українських фанатів підтримують. 

«Я думала, що це просто жарт або фейк, коли побачила інформацію про пригоди кубка. Але зараз я вважаю, що це правильна акція. Як кияни продемонстрували свій характер проти цінової політики, так і звичайні фанати–проти футбольного свавілля», – каже вболівальниця «Ліверпулю» Ада Лемз з Великобританії.

Читайте також – Фінал Ліги чемпіонів: чому кубок гуляє Інстаграмом дітей чиновників?

У Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, де проходив сьогодні матч фіналу жіночої Ліги чемпіонів, була використана реклама російської компанії «Газпром». Як повідомлялося, цю рекламу планували обмежити. 

26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, у якому зіграють іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль». 

Влада Києва очікує на приїзд близько 100 тисяч гостей на фінал Ліги чемпіонів. Заходи безпеки в столиці України посилили. 

 

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading