Home /
Трамп відкликав у колишнього директора ЦРУ доступ до секретної інформації
;

Трамп відкликав у колишнього директора ЦРУ доступ до секретної інформації

Президент США Дональд Трамп відкликав дозвіл на доступ до секретної інформації у колишнього директора ЦРУ Джона Бреннана, який неодноразово виступав із критикою на адресу Трампа, повідомляє Білий дім.

Як заявила речниця Білого дому Сара Сандерс, Трамп пояснив своє рішення тим, що Бреннан нібито зловживав своїм доступом і «сіяв хаос» навколо його адміністрації.

Сандерс зазначила, що президент США також має намір відкликати дозвіл на доступ до секретної інформації ще у кількох чиновників. Серед них – колишній директор ЦРУ Майкл Гейден, колишній голова ФБР Джеймс Комі, колишній радник із національної безпеки Сьюзан Райс і екс-голова Національної розвідки Джеймс Клеппер.

Джон Бреннан очолював ЦРУ від 2013 до 2017 року. Він неодноразово виступав з критикою на адресу Трампа, коментуючи в своєму Twitter більшість заяв президента. Зокрема, колишній голова ЦРУ заявляв, що Трамп діє за вказівкою Путіна, а в своєму останньому твіті він написав, що Трамп «не в змозі відповідати мінімальним стандартам порядності, ввічливості та чесності».

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading