Home /
Росія перекинула до Севастополя винищувачі – ЗМІ
;

Росія перекинула до Севастополя винищувачі – ЗМІ

Два російські винищувачі Су-30м2 приземлилися на військовому аеродромі «Бельбек» у Севастополі.

Як повідомляють 22 грудня російські ЗМІ, на одному з літаків прибув командувач об’єднанням Військово-повітряних сил і Протиповітряної оборони Південного військового округу Росії Віктор Севостьянов.

За інформацією російського державного інформагентства ТАСС, винищувачі здійснили переліт з аеродрому «Кримськ» у Краснодарському краї.​

Читайте також: Звідки може вдарити Росія: найнебезпечніші напрямки, кількість військ і техніки на кордоні

Раніше Міністерство з питань тимчасово окупованих територій України повідомило про скупчення військової техніки на аеродромі «Бельбек» біля Севастополя в анексованому Росією Криму. «Виявлено близько 24 одиниць літаків винищувальної авіації, серед яких 16 літаків СУ-27 різної модифікації, вісім літаків – МІГ-29, а також близько 150 одиниць спеціальної автомобільної та військової техніки», – заявили в МінТОТ.

У березні 2014 року Росія анексувала український півострів Крим. Міжнародні організації визнали анексію Криму незаконною і засудили дії Росії, країни Заходу запровадили проти неї економічні санкції. Кремль заперечує анексію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading