Home /
«Роскомнагляд» вніс розслідування Навального до реєстру заборонених до поширення матеріалів – активіст
;

«Роскомнагляд» вніс розслідування Навального до реєстру заборонених до поширення матеріалів – активіст

«Роскомнагляд» вніс до реєстру заборонених до розповсюдження матеріалів сторінку сайту російського опозиціонера Олексія Навального із розслідуванням стосовно бізнесмена Олега Дерипаски і віце-прем’єра Росії Сергія Приходька, а також відеоролик на Youtube, присвячений цьому розслідуванню, повідомив співробітник заснованої Навальним організації «Фонд боротьби з корупцією» Георгій Албуров.

Вміщення до реєстру означає, що доступ до відповідних ресурсів може бути обмежений.

Олексій Навальний назвав те, що відбувається «цензурою» і закликав «поширювати ролик з розслідуванням якомога ширше».

Напередодні повідомлення від Роскомнадзора про включення до цього реєстру матеріалів, присвячених розслідуванню Навального, отримали російське бюро Радіо Свобода і сайт «Медіазона». Стверджується, що відповідні рішення прийняв 9 лютого суд в Краснодарському краї. На сайті суду цих рішень поки немає.

8 лютого з’явилося розслідування Фонду боротьби з корупцією, заснованого Навальним. Відповідно до нього, у серпні 2016 року заступник голови уряду Росії Сергій Приходько провів три дні на яхті бізнесмена Олега Дерипаски.

Заступник голови уряду Росії й мільярдер, як стверджує Навальний, плавали на судні біля берегів Норвегії разом із «дівчатами з ескорт-агентств». Це стало відомо з Instagram і книжки однієї з цих дівчат, яка називає себе «Настею Рибкою». Навальний вважає «хабарем» те, що Дерипаска «катає на власній яхті чиновника найвищого рангу», а також оплачує йому послуги «дівчат з ескорт-агентств» і переліт до Норвегії на своєму приватному літаку.

Представник Дерипаски заявив, що мільярдер не робив нічого незаконного, і зазначив, що він може звернутися до суду.

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading