Home /
Ліга чемпіонів: Кличко розповів, скільки грошей туристи залишили в готелях і ресторанах
;

Ліга чемпіонів: Кличко розповів, скільки грошей туристи залишили в готелях і ресторанах

Туристи та футбольні вболівальники у день фіналу Ліги чемпіонів заплатили в готелях та ресторанах Києва близько 50 мільйонів гривень, повідомив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «1+1». 

«Лише в день проведення фіналу гості міста залишили у кафе, ресторанах та готелях близько 50 мільйонів гривень», – зазначив Кличко. 

Він також дав позитивну оцінку роботі комунальних служб Києва. 

«Скажімо, у парку імені Шевченка у центрі столиці було містечко збору фанів «Ліверпуля». Звечора там лежали кучугури сміття, які вже на ранок прибрали. Я можу сказати як людина, яка провела багато часу за кордоном, що нічого надзвичайного не відбувалося. Така ж ситуація і в Амстердамі, і в Гамбурзі, і в Берліні під час подібних подій», – підкреслив Кличко. 

Читайте також: «Реал» та Ліга чемпіонів: 37 років без поразок, 13 кубків та фартовий «Олімпійський» 

Фінал Ліги чемпіонів відбувся 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві: іспанський «Реал Мадрид» здобув перемогу над англійським «Ліверпулем» з рахунком 3:1. Мадридці виграли трофей третій раз поспіль і 13-й загалом. 

Зранку 28 травня Державна прикордонна служба України повідомила, що 30,5 тисячі учасників та вболівальників фіналу Ліги чемпіонів залишили країну. 

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading