Home /
У згорілому коледжі в Одесі виникла нова пожежа – ДСНС
;

У згорілому коледжі в Одесі виникла нова пожежа – ДСНС

У будівлі згорілого наприкінці минулого року одеського Коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу ввечері 8 квітня сталася нова пожежа, повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

«8  квітня о 18:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що  у місті Одеса на вулиці Троїцька, 25, іде дим з п’ятого поверху недіючої будівлі. По прибуттю на місце виклику рятувальників встановлено,  що горять кабелі на площі один метр погонний. Вогнеборці ліквідували загорання», – повідомили у ДСНС.

За даними рятувальників, ймовірна причина пожежі – «необережне поводження з вогнем невстановленими особами».

Пожежа в одеському коледжі економіки почалася вранці 4 грудня 2019 року, загинули 16 людей. 11 грудня було обрано запобіжний захід (цілодобовий домашній арешт) для директорки Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любові Кочерги, її підозрюють у службовій недбалості. 13 січня прокуратура Одеської області повідомила про підозру завідувачці господарством коледжу в Одесі, а 14 січня підозру оголосили колишньому начальнику головного управління ДСНС в Одеській області.

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading