Home /
Поліція назвала попередньою причиною пожежі на складі у Києві розпалений орендарем мангал
;

Поліція назвала попередньою причиною пожежі на складі у Києві розпалений орендарем мангал

У поліції Києва попередньою причиною пожежі на складі лакофарбових матеріалів у Києві 8 квітня на площі у дві тисячі квадратних метрів назвали розпалений 53-річниим орендарем складу мангал.

«За попередньою інформацією, місцевий житель на цій території розвів багаття з метою приготування їжі, у результаті чого вогонь перекинувся на вказані об’єкти. Правоохоронці кваліфікували подію як порушення вимог пожежної безпеки: у рамках досудового розслідування буде встановлена остаточна причина та обставини пожежі. Внаслідок події ніхто не постраждав», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, за «порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» передбачено штраф від 50 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи чи обмеженням волі до трьох років.

Повідомляється, що суму матеріальних збитків внаслідок пожежі наразі встановлюють.

8 квітня на вулиці Бориспільській, 9, у Дарницькому районі Києва, на складі лакофарбових матеріалів горіло 2 тисячі квадратних метрів площі. За даними рятувальників, роботи з гасіння ускладнювало те, що на території об’єкту пожежні гідранти виявилися неробочими. Були лише неофіційні повідомлення про те, що причиною загорання став розпалений на вулиці поруч зі складом мангал.

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading