Home /
Загибель депутата Давиденка: поліція відкрила провадження про «умисне вбивство»
;

Загибель депутата Давиденка: поліція відкрила провадження про «умисне вбивство»

У Національній поліції повідомили, що за фактом загибелі народного депутата Валерія Давиденка правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

«47-річного потерпілого з вогнепальним пораненням голови виявила прибиральниця в одному з офісів на вулиці Великій Васильківській. О 18:37 жінка повідомила про це до столичної поліції по спецлінії 102. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, криміналісти та представники інших профільних служб», – йдеться в повідомленні поліції.

Раніше сьогодні заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що тіло народного депутата Валерія Давиденка з вогнепальним пораненням у голову виявили в суботу у його офісі в Києві. За словами Геращенка, правоохоронці перевіряють всі можливі версії загибелі політика. Деякі ЗМІ вказували, що, за непідтвердженими даними, причиною смерті могло стати самогубство.

У парламент нинішнього складу Валерій Давиденко був обраний як самовисуванець по 208-му округу в Чернігівській області.​ Він був членом депутатської групи «Довіра».

 

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading