Home /
Трампу порадили не відповідати на запитання спецпрокурора Мюллера – The New York Times
;

Трампу порадили не відповідати на запитання спецпрокурора Мюллера – The New York Times

Юридична команда президента США Дональд Трамп порадила йому не відповідати на запитання спеціального прокурора Роберта Мюллера у справі про розслідування ймовірних контактів Трампа і його команди з Росією під час виборів в 2016 році, пише 6 лютого видання The New York Times.

Газета посилається на чотири джерела, які стверджують, що адвокати Трампа стурбовані тим, що президент може обмовити себе з огляду на схильність до озвучення суперечливих заяв.

Якщо Трамп відмовляється від розмови з Мюллером, спецпрокурор може вдатися до використання повістки через суд, аби змусити президента свідчити перед великим журі, пише газета. Хоча такий крок може спровокувати тривалу судову тяганину із адвокатами Білого дому, зауважує The New York Times.

У грудні Дональд Трамп сказав, що «з нетерпінням чекає» бесіди з Мюллером, який розслідує можливу змову представників президентської виборчої кампанії 2016 року з росіянами.

Раніше у ЗМІ з’явилось повідомлення, що Дональд Трамп пробував звільнити спеціального прокурора Роберта Мюллера в червні минулого року через невдоволення масштабами його розслідування. Трамп заперечив ці повідомлення ЗМІ, назвавши їх фейком. А саме розслідування він назвав «полюванням на відьом».

ваш коментар:

Discover more from DIGEST UKRAINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading